Η σημασία της Απολέπισης

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη σημασία της απολέπισης του δέρματός μας.

Η ήπια απολέπιση 2 φορές την εβδομάδα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας τα οποία δίνουν μια θαμπή εικόνα, καθαρίζει βαθιά ειδικά τα λιπαρά δέρματα και βοηθάει στη καλύτερη εφαρμογή και αποτελεσματικότητα των προϊόντων περιποίησης που την ακολουθούν.

Προτιμούμε την ήπια απολέπιση με ψιλούς κόκκους στο σπίτι 1-2 φορές την εβδομάδα ενώ η πιο σκληρή απολέπιση με οξέα πρέπει να εφαρμόζεται παντα από επαγγελματίες.

Στη αγορά κυκλοφορούν αρκετά είδη scrubs ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Υπάρχουν scrub για ξηρά δέρματα που περιέχουν πιο ενυδατικούς παράγοντες, για λιπαρά δέρματα με λίγο πιο έντονη δράση, για ευαίσθητα με καταπραϋντικά συστατικά.

Οδηγίες απολέπισης:

Βρέχετε ελαφριά το δέρμα σας, απλώνεται μικρή ποσότητα του scrub στα χέρια σς και κάνετε ελαφρύ μασάζ στη περιοχή που θέλετε για 2-3΄λεπτά. Ξεβγάζετε με χλιαρό νερό και σκουπίζετε ελαφριά. Συνεχίζεται με την εφαρμογή των προϊόντων περιποίησης.

Εμείς σας προτέινουμε τα Donna Valente Scrubs! Είναι απαλά, αγνά και περιποιούνται το δέρμα χωρίς να το τραυματίζουν χάρη στους λεπτούς κόκκους!

Με αγάπη,

Makeup Believers

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Απάντηση

captcha

Please enter the CAPTCHA text

Facebook Messenger